onsdag 7 oktober 2009

Snöoväder, Underbart.

I morse så kom snön, alla saker som inte blev tagit rätt på är igensnöade, sågen står kvar en trasig kruka, och violerna som det snöade på i våras, men visst är det ljuvligt vackert, med snön.Det snöade in på vår ännu inte färdiga altan, men det är sååååååååååååååååå vackert.
Blommor döda, men vackra, i går klippte jag av dem och tog in kände på mig nåt, men det var som halvfrysta, redan, så de liksom halvlever inne i sin vas.
Violer på hinken, undras hur de mår?
Loise Odier, får nu ge tappt, för vintern kommer. Nedan så har min häggmispel blivit platt.
Lekstugan som jag byggt av gamla brädor från min trasiga ladugård i skogen, med snöflingor framför, och min stackars hängkaragan som fått styrk av snö i flera år, men gud vad vackert.
jag bara älllllllllllllllllllllllllskar såna här bilder, och ni skulle ha känt hur underbart det var där ute i busvädret, hi, hi.
Kolla husen nedanför mig, hur det har helt snöat igen, kolla väggarna fulla med snö, och sikten är inte så lång.
Grannhuset med snöfall, framför.
Ett till grannhus, alla dessa unnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnderbara snöflingor, så lycklig jag är när jag fotar.
Men kolla Sidensvansarna, det blåser av från sina grenar, stackars fåglarna.
Här försöker de gömma sig.
Den här är i blåsväder, vingen blåser ut, på den. Sen flög de över mig, man såg att de siktade snett åt sidan till ett träd, men vinden grep tag i dem så det snuddade nästan mitt huvud , flög runt omkring, så coolt, så härligt med fåglarna som for omkring mig i ett underbart snöscenario, så mysigt det var, kanske inte för fåglarna, men för mej.

Kolla in det snöar nästan rakt från sidan, man ser det på bilden nedan.
När jag gick upp till huset så fladdrade duken på altanen och jag gillade det, den där röran av snö och duk, blandat med sommarminnen som liksom är inbyggda i dukens fladder, jag gillar den här bilden. Man ser inte fladdret på just den här bilden, men det gjorde det emellanåt.
Som avslutning en vy från lekstugan, en bild som jag fotat på ett vis så den är extra ljus, så häftigt, alltså, jag är fullkomligt omgiven av julkort.
Jag bor i ett julkort, känns det som, gud vad jag älskar snön, jag kan inte vara klok.
Det blev två inlägg i dag, kunde inte hålla mig för jag ville så gärna lägga ut typ, dagens väder, om ni vill så kan ni kommentera i det inlägget som är nedan också, eller ja här, inte vet jag.
Ha det nu så bra ni coola folk, ni underbara vänner.
Kram Zara.
Skicka en kommentar