onsdag 7 oktober 2009

Award och Beskrivning av Birgittas blogg med ett ord,svårt.

Denna Award har jag gjort till alla som besöker mig och skriver lite ibland. Bilden är ett foto på en liten del av en tavla som jag gjort för några år sen.
Tavlan föreställer en fantasiblomsteräng med tre älvor på, just den här älvan är huvudperson, och hon landar på en blomma, blomman tar emot henne i sin famn och liksom böjer sig uppåt mot älvan för att välkomna henne. Sen har jag också målat realistiska bilder, just den här bilden är rätt så förenklad och inte så mycket bearbetad, och så har jag minskat ner den väldigt till award, men min lilla älva,(jag älskar älvor)min älva får representera mitt tack till er mina vänner i cyberrymden.
Tårta till Birgitta på hennes namnsdag
Birgitta med bloggen Utsikt från vävstugan har gett mig en utmaning som är omöjlig att klara, eftersom hennes blogg är så mycket mer än bara ett ord.
Cilla i bloggen vit som snö kom på så fina ord, kombiord.
Precis som jag också tänkt, men vilket kombiord då, man tänker ju på personen bakom så mycket, och då skulle det ju bli,hänsynsfull, eller kärleksfull, eller en riktig kompis, eller vänlig, eller, kvinnan med de vänliga vältaliga orden, hur beskriver man bloggen, svårt.
Kanske, som att komma hem, hemtrevlig, eller skickligt, eller proffsig.
Birgitta är ju superproffs på vävning. Och så får vi se hennas vackra natur, och jordbruket, hästen och kor, odlade ängar,så vackert.
Som ni ser så fuskar jag lite, har svårt för att hitta bara ett enda ord, men mitt val får då bli.
Supervackravävarbloggenkollainsåfårnise. (nästa ett ord,)
Och sen så säger jag förstås till Birgitta, hurra, hurra, grattis på din namnsdag.Tårtbilden är till dig.

Utmaningen låter jag inte gå vidare till någon specifik blogg, jag tycker det är för svårt, men alla ni som vill ta den, får fritt välja att ta den, kanske är jag tråkig, men som ni ser så klarar jag inte av denna svåra uppgift. Kanske lär jag mig, kanske till nästa gång.
Men önskar dig kramar och en god tårta, helst en riktig, Birgitta.

Till alla, som skriver till mig, vill jag säga.

-Ni har glatt mig och redan sagt så mycket fint till mig, som jag inte i min vildaste fantasi kunde drömma om, ni berömmer mig och säger att jag kan så mycket, och jag som inte tycker så alls.
Det känns uppmuntrande och ni har alla rört mitt hjärta så otroligt mycket.
Så mycket så jag blev tyst och visste inte vad jag skulle göra för inlägg, jag blev stum.
Dels för att jag blev tacksam för alla era fina ord, och dels för att jag som inte tycker att jag kan något särskilt, undrar nu, kan jag?
Sen också sist men inte minst, var har alla ni hållit hus, som är så underbara människor, hur kan ni gömma er i era hem, ni borde finnas närmare så jag kunde hälsa på.....................
Ja jag vill bara säga,Tack, tack, tack.
Och det känns så futtigt, som om det inte räcker till.
Och så tack för att ni delar med er av era hem och allt vacker som jag aldrig skulle ha fått se annars, och era personligheter, det är ju bara så otroligt härligt.
Ni är fantastiska allihopa.
Tack för att ni finns!
Kram Zara

8 kommentarer:

Lotta-livets väv sa...

Hej goa Zara! Vilken vacker tavla du gjort! Älvan och blomman....så fint och så hoppingivande. vet du, du ger hopp.....om att det faktiskt finns människor som är vänner, som ger av sin skicklighet och sin arbetskraft bara för att..... utan att tänka på egen snöd vinning! Egentligen skulle jag vilja hitta ett helt fantastiskt superlativ för att beskriva dig och din blogg...men ingenärlikaotroligsomdu är väl nästan ett ord? *fniss*
Kram
/Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Zara gumman. Du har gjort en sån söt Award, jag tar den så gärna. Den ska få ligga överst i award-listan. Kul och ha något som du målat. Du skriver så fint om Birgitta, och ditt ord är så rätt och fint. Och nog tvivlar man mycket om sin egen duglighet. Det sitter en liten lömsk en på axeln och säger att man inte kan. Men din lömsking hoppas jag har ramlat av, du ska aldrig tvivla på att du inte kan. Jag vet ingen som kan och gör så mycket bra som du.
Och så kommer stora Värmlandskramen.
AnnaMaria

Birgitta sa...

Hej Zara! Du är för gullig. Först en jättefin award med en liten älva som du målat till oss och så "tårta" till mej.
Jag blir väldigt berörd av allt vackert du skriver om mej. Hoppas jag kan leva upp till det. Vet inte. Jag skulle få lika svårt att beskriva din blogg, för du har en så fin blogg och så är du en underbar människa och god vän. Även om jag inte har träffat dej, så känns det så. Hoppas vi ses nån gång i framtiden, men när står skrivet i stjärnorna.
Jag har bakat en morotstårta till kaffet ikväll. Det är den första för i år. B har skördat alla grönsaker idag, så nu är det väldigt fullt i jordkällaren. Och så har jag solvat gardin och ska provväva den i morron är det tänkt.
Nästa vecka får jag lite mer sammaanhängande dagar för då är det älgjakt här och jag hör inte till dem som jagar.
Nu hoppas jag att du får en riktigt fin avslutning på veckan. Och än en gång tack gulliga Zara.
Kramar till dej i massor.
Birgitta

Lantliv sa...

Vad fint du skriver....

Väljer att hålla mig kort och låter orden tala....

Tack för att du finns Zara

Kram Anne-Lee

Huset vid ån sa...

Hej Zara! Ja, var börjar man....Jag kan bara tala för mig själv men jag tycker det är såå härligt och är såå glad att jag hittat till dig! Du beskriver både vad du känner och tycker på ett helt fantastiskt sätt! jag önskar att jag också hade den gåvan som du har! Var stolt!! Det ger såå mycket att kika in hos dig ska du veta! Må så gott vännen! Kram Therese

Lantliv sa...

Vet du hade tänkt tassa tillbaka igen till dig och fortsätta mitt inlägg.....ibland så är det så vackert att ha få ord...kände att det passade så fint att göra det enkelt.
Tack Zara för den vackra awarden...den tar jag till mitt hjärta. Vad vackert du målar..skulle vilja se hela målningen.....Så trollskt och magiskt.....
Visst är det så...så många underbara som man möter här. Det är så konstigt men känner en sådan stor närhet....fast man inte möts fysiskt....med ord kan man komma långt.....
Med dig känner jag en närhet....

kram Anne-Lee

Lantliv sa...

Har du fått snö!!!!!
Hur känns det nu då?
Här har vi haft regn halva dagen sedan en typisk solig höstdag...
Här på höglandet är det zon 4-5...så det är rätt så kärvt ibland!
Kramis på dejsan

Soltorp sa...

Hej Zara!
Jag bor i ett nybyggt hus 3,5 år gammalt ett karlson hus stora lusthuset du kan se mer om dessa hus på www.karlsonhus.com helt underbara hus! Nej jag har inte fotat flaggstången, det kanske jag skulle ha gjort, får smyga dit i morgon och ta en bild! Så du såg inte fel. Ja det är jätteintressant med denna kurs om trädgård mm. Kram kram nu ska jag slå mig ner framför kakelungnen och njuta av ett glas rött vin efter träningspasset, för det är jag värd! Tack för alla fina kommentarer som du har skrivit här på din blogg om alla som skriver hos dig! Tjing/Vivi