fredag 12 mars 2010

Ljuset har kommit tillbaka.

Vi fick tö, allting kom ner framför dörren, som tur är har vi en dörr under taket också, och ännu mer tur, jag slipper skotta, det gör min man.  Det här händer ju varje år, men eftersom de som bor söderöver nu har fått mycket snö i år så vill jag visa att vi i norr fortfarande har samma snö som vi brukar, och det är helt normalt.
Inget konstigt alls.  Däremot kom allting ner på en gång, ibland så ligger snön hela vintern och kommer så här på en gång, men oftast så brukar det bli tö då och då, och då rasar det ner i omgångar.
Jag sov med fönstret på glänt när hela det här rasade,ett riktigt brak.Brakelibrak.                         
Maken fyllde år och fick blommor.Inte riktigt mina färger, men de är vackra ändå.
 Blommor, jag har lovat mig själv blommor oftare, så nu har jag köpt en krysantemum.
 För att få en passande kruka. limmade jag vit spets på en tidigare vitmålad kruka.Ett tips om man inte vill köpa en ny kruka.till sin blomma.
 Mera krysantemum
 Solen kom fram,och lyste in på blommorna.När solen kom fram så blev skidsuget större, tog på mig skidorna, på vägen ut mot spåret såg jag, vår soliga vägg med vackra skuggor
Sen såg jag ett vackert moln, eller hur? Jo det är snöslungan som åker förbi på vägen.Alltså kolla så läckert. Helt underbart.snömoln.
Jag åkte in i skogen över en söt liten bro.Det här är en skoterled. Solen bildar vackra fina tavlor av de torra grenarna på de små myrtallar jag passerar.
 Skuggorna bildar vackra mönster på snön. Hemma igen solen lyser nu bara på en liten bit av den ljuskronan som hänger ute.
Högst upp på den lyser solen och bara den lilla biten ser ut att lysa för sig själv.
Absolut, ljuset har återvänt på riktigt, och vi ser verkligen skillnaden nu, var dag, det är en härlig känsla.
Med det vill jag önska er alla en fin helg.
Kram Zara