onsdag 14 oktober 2009

Dagens ros, eller snarare dagens blomma, vill jag ge...................

Det har ju figurerat en utmaning där man ska säga vad man tycker om andras bloggar med ett ord. Birgittas blogg har jag haft ett inlägg om, men vill så gärna ge er andra också en doft av vad jag känner för era bloggar, jag börjar i dag med 5 bloggvänner, och ordningen som jag börjar med har inget att göra med viken ordning jag tycker om er, man måste ju börja någonstans.
I nästa inlägg så kommer jag att skriva om fler av era bloggar,vad jag tycker.


Till Lotta med bloggen Livets väv, vet jag inte vad jag ska skriva för ord räcker inte till.Lotta säger att hon tappat orden, men det kan ju inte stämma för det är hennes ord som har varit starkt bidragande till att jag vågar skriva mer än jag själv trodde. Lotta har inspirerat mig med sina ord.Ord som jag tycker att Lotta är suverän på, hon är väldigt begåvad på just ord.
När man kommer till hennes blogg så får man oftast några kloka ord på vägen, till den inre av våra värdar.
Till dig så vill jag säga.-tack för alla dina ord. Besök gärna Lottas blogg Livets väv.


Till Cilla med bloggen Vit som snö, vill jag tacka för alla dina mail och hur roligt det har varit, att få höra av en annan norrlänning. Sen har ju Cilla en av de mest perfekta hem, rent och vitt och så är Cilla begåvad med att kunna förvandla skrot till skönheter.(maken kallar det skrot, jag fynd) Men Cilla har förmågan att få det så otroligt snyggt, det hon gör om.

Till AnnaMaria med bloggen Ett rött monogram vill jag säga, att man kan känna hennes värme genom kommentarerna, och sen så orkar hon skriva trots att hon har så många att skriva till(vet inte hur hon bär sig åt).
Och så måste ni gå in och se på hennes vackra hem, allting andas harmoni och skönhet där.

Till Lena med bloggen Rosenskärans divershandel, säger jag att hon är inte rädd för att direkt beröra andra med sitt sätt att skriva. Lena är en intressant person, och hon är inte så aktiv just nu i bloggvärden, men man kan ändå gå in och titta i hennes värd.

Till Carin med bloggen Cajsas rum vill jag tacka dig för att du inte glömmer att skriva till en annan gammal norrbottning. Besök gärna hennes blogg Cajsas rum.Carin är också duktig på hästar.
Tack alla gulliga människor, sen kommer det fler bloggar.
Kram Zara