söndag 3 maj 2009

Jag fick en award från ett rött monogram


Jag fick en Award från ett rött monogram, hon som har den bloggen är en jättegullig tjej. Hon kommer även att få tillbaka en Award.
Nu vill jag ge den till några stycken som betyder mycket för mej, det blir nog rätt många för ni gör mig så glad, när ni skriver någon rad och får mig att känna att jag finns.
Jag ger den till .- Ett rött monogram, -Vit som snö,-Lotta livets väv, Trottinglady-cajsas rum, Rosenskärans diversehandel, Kullervilla, Utsikt från vävstugan.
Tyvärr så har jag inte lärt mig att länka till er ännu i detta inlägg men jag jobbar på det.
Tack till er alla.
Tack till er alla andra också som skriver när ni har tid över. Ni är underbara allihopa och ni betyder så mycket för mej, jag har hört det sägas i andras bloggar, men nu först fattar jag, utan er alla så finns jag ju inte i bloggvärden och jag tycker det här är så roligt.
Jag bor ju ensides och har inte så mycket kontakt med omvärden, då känns det extra roligt när ni hälsar på mig, och även när jag får besöka er och se allt i era inspirerande bloggar och inspirerande hem.
Jag har verkligen levt upp på grund av er alla, n i är såååååååååå otroligt värdefulla för mig.
Kram, kram, kram, till er alla.
Det är lika roligt var gång att besöka er, och se när ni har fixat nya bilder.
Tack från mig och kram, vi ses igen.
Jag önskar en all lycka och framgång i allt ni tar er, för, från mig
Zara.

Korgstolsmålning.

Jag målade en korgstol, här har jag börjat intet ont anande. Vet ni hur många skrymslen och vrår en korgstol har, jo det vet ni säkert, men det visste inte jag,jag tror att det tog flera timmar.
jag ångrade mig efter ungefär nästan halva korgstolen.
Men sen när den torkat och var klar då ångrade jag mig inte längre. Det var skönt att få bort de tråkiga mörka.
Korgstolen har jag haft sedan barnen var små, och aldrig riktigt gillat färgen, men nu känns det bättre, jag har en till och det blir inte roligt när den ska målas, de ska vara i vårt ofärdiga uterum när det blir färdigt, så jag har nog tid på mig. Man kan se en del av brädstapeln som stolen står på som ska användas till bygget.
År det någon fler som har målat en sån här besvärlig sak.