onsdag 14 oktober 2009

Dagens ros, eller snarare dagens blomma, vill jag ge...................

Det har ju figurerat en utmaning där man ska säga vad man tycker om andras bloggar med ett ord. Birgittas blogg har jag haft ett inlägg om, men vill så gärna ge er andra också en doft av vad jag känner för era bloggar, jag börjar i dag med 5 bloggvänner, och ordningen som jag börjar med har inget att göra med viken ordning jag tycker om er, man måste ju börja någonstans.
I nästa inlägg så kommer jag att skriva om fler av era bloggar,vad jag tycker.


Till Lotta med bloggen Livets väv, vet jag inte vad jag ska skriva för ord räcker inte till.Lotta säger att hon tappat orden, men det kan ju inte stämma för det är hennes ord som har varit starkt bidragande till att jag vågar skriva mer än jag själv trodde. Lotta har inspirerat mig med sina ord.Ord som jag tycker att Lotta är suverän på, hon är väldigt begåvad på just ord.
När man kommer till hennes blogg så får man oftast några kloka ord på vägen, till den inre av våra värdar.
Till dig så vill jag säga.-tack för alla dina ord. Besök gärna Lottas blogg Livets väv.


Till Cilla med bloggen Vit som snö, vill jag tacka för alla dina mail och hur roligt det har varit, att få höra av en annan norrlänning. Sen har ju Cilla en av de mest perfekta hem, rent och vitt och så är Cilla begåvad med att kunna förvandla skrot till skönheter.(maken kallar det skrot, jag fynd) Men Cilla har förmågan att få det så otroligt snyggt, det hon gör om.

Till AnnaMaria med bloggen Ett rött monogram vill jag säga, att man kan känna hennes värme genom kommentarerna, och sen så orkar hon skriva trots att hon har så många att skriva till(vet inte hur hon bär sig åt).
Och så måste ni gå in och se på hennes vackra hem, allting andas harmoni och skönhet där.

Till Lena med bloggen Rosenskärans divershandel, säger jag att hon är inte rädd för att direkt beröra andra med sitt sätt att skriva. Lena är en intressant person, och hon är inte så aktiv just nu i bloggvärden, men man kan ändå gå in och titta i hennes värd.

Till Carin med bloggen Cajsas rum vill jag tacka dig för att du inte glömmer att skriva till en annan gammal norrbottning. Besök gärna hennes blogg Cajsas rum.Carin är också duktig på hästar.
Tack alla gulliga människor, sen kommer det fler bloggar.
Kram Zara

13 kommentarer:

Lotta-livets väv sa...

Nu tappar jag verkligen orden Zara! Du är helt amazing, det vet du att jag tycker och så vackert som du skrivit om mig! Jag gråter en liten skvätt, du rör vid det innersta av mitt hjärta och du har hittat till essensen av mina önskningar, min livsväg, den som jag vill vandra! Inga kramar i världen räcker för dig, du goa, goa vän!
Fortsätt att skriva! Du har gåvan! Att dina händer skapar de mest fantastiska saker av "ingenting" är något som jag beundrar hos dig och din inre styrka......att stå upp för det som du tror på.
Kram till dig, du vän i bloggvärlden som verkligen "make a difference" i mitt liv
/Lotta

rosenskära sa...

Tack du enastående kvinna, människa och vän! Jag blir så rörd så det kan du inte föreställa dig. Det känns som att du är bredvid mig, som en ängel på min axel.
Jag ligger lågt just nu, som du så riktigt påpekar, men tänker inte försvinna, jag har bara andra prioriteringar för ögonblicket. Min ambition är att så småningom göra ett inlägg varje helg, men just nu går nya jobbet, familjen och en sjuk nära anhörig före allt annat.

Den största och varmaste av kramar du över huvud taget kan tänka dig - Lena

Birgitta sa...

Hej go´a Zara! Vad vackert du skriver om dina vänner på bloggen. Och jag räknar dem till mina vänner också. Jag håller med dej till 110 %. Det är alltid så roligt med alla trevliga och go´a kommentarer som möter en, när man öppnar bloggen.
Tack Zara för att du finns i cyberrymden och jag hoppas att du kommer att vara kvar där länge. Du berikar även mitt liv.
Kramar till dej.
Birgitta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Zara!! jag tappar också orden, jag blir inte så ofta mållös, men du har lyckats få mig det flera ggr. Jag blir rörd av din omtanke, och hur fint du skriver om oss. Och tack för blomman, den och det du skrev ska få en alldeles egen liten plats i mitt hjärta.
Tack du goa vän, jag är glad att du finns.
Och så kommer en stoor Värmlandskram
AnnaMaria

Soltorp sa...

Hej där! Tusen tack för komplimanger om bilderna på mig! Det har varit lite tjat från en del att jag ska visa bild på mig och så nu är det gjort! Tack gulliga du! Kram kram Vivi

Huset vid ån sa...

Hej Zara! Vad fint du skriver om dina bloggvänner! Du lyckats alltid skriva så lättläst, men med så otroligt stort hjärta o med en sån varm o härlig känsla! Du är verkligen bra på att uttrycka dig med ord o känslor! Själv när jag ska skriva nånting så "låser" det sig totalt!! Vad glad o stolt över din talang! Ska kika in på dom andra bloggarna som jag inte känner till. Önskar dig en fin o skön höstdag! många Kramar Therese

Vit som snö sa...

1000 TACK Zara!!! Jag blir både lycklig, rörd o glad av dina ord.
Du har funnits med i min värld ända sedan jag började blogga som en av de allra första som lämnade en kommentar så du har en särskild plats i mitt hjärta;-)
Uppskattar dej, dina mail, dina bilder, din blogg o din enastående konstnärliga talang!
Tänk så ofta du har gjort mej glad!!! O nu prickar du dessutom in att ge mej en vit ros- något av det allra finaste jag kan tänka mej!
Stoooor kram! Cilla

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Hej i sena kvällen! Tusen tack för att du skänker din tanke till min blogg! Jag blir ju så rörd. Ja, denna mänsliga kontakt via bloggsfären är hur bra som helst och betyder mycket för mig. Det finns så mycket glädje, vänskap och snällhet med omtanke hos alla som jag besöker.
Ha det så gott och på återseende!
Kramen
Carin

Annika Christensen sa...

Vad kul att hitta hit. Kom via Rosenskära. Nu får jag ta och tittar runt lite här ser så spännande ut.
Ha det bra
Annika

Home No.1 sa...

Hej !

Vad fint du skriver om dina goa bloggvänner så även om boken=)Tack!

Kram Annica.

gustavianvintage.se sa...

Hej Zara,
Det är inte synd om mig som måste jobba så mycket. JAG ÄLSKAR MITT JOBB. Har ju fördelen att kunna jobba med det jag älskar, gamla möbler,tyger och ting.
Det jag tycker är jobbigast är när jag som nu har influensa(inte svin) och inte orkar, då håller jag på att bli tokig.

Så fint du skriver om dina vänner
och så vackra blombilder du visar.
Det är inte lätt att få bilder som
blir bra. Ska fota en del vita grejer, bla. tvålar och de blir bara en enda stor vit fläck.
Men skam den som ger sig.
Ha en bra dag.
Kram Marie

Soltorp sa...

Hej hej! Ja du vännen, du kan vara lugn, det är bara ibland jag är aktiv och håller på med många saker, sen går jag i ide.......så då händer ingenting, kram kram ha en bra helg! Vivi

Viveka i Bläckhornet sa...

Men så roligt att hitta till en ny fin blogg. Och dessutom norrlänning:)

Hittade hit via ett rött monogram. Så fint du beskrivit dina bloggvänner. Och vi ska vara rädda om varandra. Jag är helt faschinerad av hur magisk denna bloggvärd är. Sååå många fina vänskapsband man knutit.

Önskar dig en fin dag

Kram Viveka