fredag 16 oktober 2009

Dagens ros igen


I detta inlägg har jag stoooooooooooooora problem med textstorlek och det har krånglat väldigt mycket, ni får ha överseende med att en del har stor text och en del liten.
Jag hoppas ni förstår, sen finns det fler som jag gärna vill skiva om men bloggen krånglar, och jag vill att ni som inte är nämnda och skriver till mig ändå känner att ni är superuppskattade.
Kram Zara


Till AnneLee med bloggen Lantliv ger jag de färgstaka blommorna här ovan, eftersom hon har färgstarkt i bloggen, och hon skriver så snälla saker, och besöker mig ofta, trots att hon har en stor härlig familj, så hinner hon ändå ibland, kolla hennes blogg, vika underbara barn hon har. Tack AnneLee.

Lotten Med bloggen Lottens vita och gröna. denna blid, för du Lotten glittrar, du är som glittret på vattnen, jag kunde inte ge en blomma det här var den enda bilden som påminner om dig, och din blogg, du förgyller mångas dagar med ditt sprudlande språk och det är alltid skönt befriande att läsa din blogg.

Till Terese med bloggen Huset vid Ån, en vit orkidé, för du har så otroligt rent, vitt och vackert i ditt hem, så inspirerande och du verkar vara en sån vänlig person, har skrivit så snälla saker till mig.
Till Vivi med bloggen Soltorp ger jag en ren fräsch och vit blomma, eftersom du gillar rent och fint, och har ett sånt vackert hus. Tack Vivi för dina kommentarer.

Till Elin med bloggen Elin´s shabby romantic ger jag denna bild. Hon har en härlig blogg med massor av läcker inredning.
Tack för alla dina fina kommentarer Elin.

Till Märta med bloggen Ängs gård ger jag Loise Odier.

Tack gulliga du för din fina kommentarer.

Till Anette med bloggen villa Grönskog ger jag en skål med blommor tack för alla dina kommentarer

Skicka en kommentar