fredag 16 oktober 2009

Dagens ros igen


I detta inlägg har jag stoooooooooooooora problem med textstorlek och det har krånglat väldigt mycket, ni får ha överseende med att en del har stor text och en del liten.
Jag hoppas ni förstår, sen finns det fler som jag gärna vill skiva om men bloggen krånglar, och jag vill att ni som inte är nämnda och skriver till mig ändå känner att ni är superuppskattade.
Kram Zara


Till AnneLee med bloggen Lantliv ger jag de färgstaka blommorna här ovan, eftersom hon har färgstarkt i bloggen, och hon skriver så snälla saker, och besöker mig ofta, trots att hon har en stor härlig familj, så hinner hon ändå ibland, kolla hennes blogg, vika underbara barn hon har. Tack AnneLee.

Lotten Med bloggen Lottens vita och gröna. denna blid, för du Lotten glittrar, du är som glittret på vattnen, jag kunde inte ge en blomma det här var den enda bilden som påminner om dig, och din blogg, du förgyller mångas dagar med ditt sprudlande språk och det är alltid skönt befriande att läsa din blogg.

Till Terese med bloggen Huset vid Ån, en vit orkidé, för du har så otroligt rent, vitt och vackert i ditt hem, så inspirerande och du verkar vara en sån vänlig person, har skrivit så snälla saker till mig.
Till Vivi med bloggen Soltorp ger jag en ren fräsch och vit blomma, eftersom du gillar rent och fint, och har ett sånt vackert hus. Tack Vivi för dina kommentarer.

Till Elin med bloggen Elin´s shabby romantic ger jag denna bild. Hon har en härlig blogg med massor av läcker inredning.
Tack för alla dina fina kommentarer Elin.

Till Märta med bloggen Ängs gård ger jag Loise Odier.

Tack gulliga du för din fina kommentarer.

Till Anette med bloggen villa Grönskog ger jag en skål med blommor tack för alla dina kommentarer

25 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

kära fina zara! vet du med rullande glittrande tårar så leeeeeeer jag och sänder dig det största tacket jag kan, jag tror aldrig nån sagt så fint till mig, rörd och otroligt glaaaaaaa är jag för att du finns, du är så himlans härlig!!!
varmkram lotten

märta sa...

O tack söta Zara för de fina blommorna. Känner mig alldeles överväldigad, underbart att du tycker om mina små kommentarer. Jag tycker inte att jag skriver något märkvärdigt men jag vill gärna om jag kan glädja någon på min väg genom livet. Du har idag glatt mig o jag känner mig så stärkt av dina ord till mig. Hoppas att du får en fin helg!
Kram! Märta

Birgitta sa...

Hej! Vilka vackra blommor du delar ut. Tack för din kommentar hos mej. Det är alltid så roligt när du tittar in till mej. Jag har skrivit rätt årtal. Målningarna är från 1894 och är fortfarande väldigt fina. Och i taket är det bräder som är olika breda i ändarna. Kanske jag tar några bilder där också nå´n gång.
Ha en mysig och skön helg.
Kramar till dej.
Birgitta

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Zara.
Tack söta du för en extra fin hälsning till mej.
Så glad blir jag för skålen med blommor,det värmer ända in i hjärtat.
Hoppas att du får en härlig helg
kram Anette

Lantliv sa...

Zaaaara tack...en vacker färggrann blomma till mig...så sött...Ja den här veckan har jag inte varit helt närvarande...tiden har liksom flytt undan och jag har sprungit efter.
Så härligt av dig att sprida foto tolkningar av dina bloggvänner....
Det uppskattas....tack igen du fina Zara....
Så du har lite krångel med blogger just nu....har du fått upp bilden av mitt tyg mån tro?
Ja ibland blir man lite galen med att få upp bilder ,göra inlägg,kommentera.....
Nä men Zara jag skickar över tygfotot.....jag ilar.....swosch(springer)......snart framme ....puh...nu mailar jag...

kram Anne-Lee

Lotta-livets väv sa...

Hej Zara!
Om du visste vad jag läste din kommentar på min blogg med spänning och intresse....du är så underbar och det är härligt att läsa dina tankar....så klart delar jag dom. Vi har aldrig vår tv på, orkar inte med allt elände och all förnedrings-tv som finns. Vi har gjort ett aktivt val min man och jag...och jag säger som du....Jag lever fortfarande.
Du är en givmild person Zara, din underbara idé om att spegla dina bloggvänner i ord och bild är så genomtänkt och vackert. Du tänker vackra tankar och du sprider dom och skickar värme till oss som läser din blogg!
Kram, kram!
/Lotta

gustavianvintage.se sa...

Hej Zara,

Så gulligt av dig att vilja hjälpa mig. Det tar jag tacksamt emot.
Min kamera heter Olympus.
Jag har bara kunnat ställa den på
automat, så har den fixat allt själv. Men inte nu, med mina ljusa objekt.

Känner igen mig i ditt problem när du skriver inlägg.
Jag har samma sak. Textraderna hamnar 1 mil från varandra och bilden mitt ialltihop.
Jag gav upp...för tillfället.
Förresten, vad
mysigt ut när du och din man går där i skogen.
Ha en skön Helg Zara.
Kram Marie

Lantliv sa...

Swischade mailet över till dig...eller fastnade det på vägen..:)
Visst är det härligt med alla stilar...jag blir ju inspirerad av det vita...lägger det bara i "photoshop"...klart för att fungera i vårat hem....
Ha en mysig kväll....

Hon går media och kommunikation......vill jobba som journalist....radiopratare...

Kramis Anne-Lee

Lantliv sa...

Du får vara hur virrig du vill...det är jag med...Hej virrsyster....gött.
Bra att det kom fram....Visst är tyget vackert.....hittade det på nätet....vackrare än jag trodde..
Nu ska jag virra vidare.....
Stora lördags kramen,
Anne-Lee

Helena sa...

Hej Zara! Vad gullig du är som skickar ut blommor till dina bloggvänner! Det är så härligt med denna bloggvärld där man lär känna de mest fantastiska personligheterna, aldrig trodde man väl att man skulle hitta massa vänner via sin blogg. Du är värd alla rosor i världen för att du sprider så mycket kärlek och omtanke omkring dig! Ha den bästa utav söndagar! Kram Helena

Anonym sa...

Åh en så passande blomma! Tusen tack det var verkligen gulligt! Ja ibland behöver man extra uppskattning och det känns som ett sådant tillfälle just nu! Kram Vivi Soltorp

Viola sa...

Vilka underbara rader och bilder du delat ut till dina bloggare..så fint och så annorlunda..här packas det för fullt, flytten till den gamla gården närmar sig..med allt vad det innebär, jobbigt just nu men även roligt, ha en fin dag, kram VIOLA

essemia sa...

Vilka underbara blommor. Den där stockrosen hade gärna fått flytta hem hit, haha.
Hoppas du har en bra söndag.
Kram Elzie

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Kära underbara Zara! Du är Helt fantastiskt!! Vilken överraskning och jag blev verkligen rörd av tårar. Det gjorde mig väldigt gott och gav mig så mycket mer än du kan ana!! Tack för att du finns och delar med dina vackra tankar och sänder ut sådan värme och kärlek från ditt stora hjärta till mig och till andra!

Jag sänder dig det bästa av allt och många glädje kramar till dig!
Din vän Elin.

LillaFlisan sa...

Men så rar du är!

Jag är säker på att alla uppskattar de personliga och vackra bilderna de får!

Grattis till dem alla!

Önskar dig en fin vecka!

Kram

Flisan

Huset vid ån sa...

Hej Zara! Tusen Tack för blomman.... Jag blev jätteglad ska du veta! Vad gullig o omtänksam du är! Det är alltid lika spännande o givande att kika in hos dig! Både med dina vackra bilder och ditt härliga sätt att skriva på! Tack ännu en gång! Du har gjort min dag....Många Kramar Therese

Shabbycharm sa...

Hei, denna bloggen kan jag inte missa, har lagt meg som fölgare.....helt underbara bilder du visar oss.
kram bella

gustavianvintage.se sa...

Hej Zara,
Hoppas du haft en skön helg.
Jag tar bilderna utan blixt.
Hoppas det ordnar sig med ditt data krångel snart.
Kram Marie

livet på utanäs sa...

Tack Zara för alla dina långa och välformulerade inlägg du ger.Det är alltid roligt att läsa dem.

Tack också för dina fina bilder, är det dina egna stockrosor ?

Ha en fin vecka !
Kram Sussi O

Soltorp sa...

Hej igen Zara, läste på min blogg om ditt inlägg som statist! Ja vad kul, då har du varit med på någon film alltså? Ja kan tänka mig att Lennart Jäkel är en fantastisk människa! Vad roligt att ha träffat honom! kram kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du delar ut blommor så fint Zara, och du lyckas ge så det passar personen så bra. Du har verkligen lagt ner mycket tanke till detta. Så himla fint gjort av dig.
Ha det gott
Stor kram
AnnaMaria

Lotta-livets väv sa...

Hej vännen. Dina ord och bilder har värmt många av oss ute i bloggvärlden och det talas på många bloggar om din goda tanke! Allt gott sprider sig.....
Kram
/Lotta

Britt sa...

Hej Zara! Vilka underbart skrivna rader och underbara bilder du ger ut till dina bloggvänner. De kommer att uppskattas med dina värmande och rara ord. Du är värd lika mycke tillbaka för dina alltid gulliga kommentarer.
Har du snö fortfarande? Har var det frost i morse, men försvunnit nu? Är fullt med knoppar på rosorna ännu, får se om de slår ut innan frosten.
Ha en mysig vecka
Kramiz Britt

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Så gulligt du skriver till dina trogna bloggare!
Du har en härlig blogg, lugn och harmonisk!!! Lite utöver de vanliga!
Önskar dig en fin dag!
/Agnetha

Vit som snö sa...

Du är en pärla Zara!!!!
En glädjespridare av stoora mått!
Varm kram Cilla
( Mina vita rosor blommar ännu;-)