fredag 15 november 2013

Hej alla vänner. Hur har ni det alla vänner, oj vad jag saknar att blogga och titta in vad ni gör, vet faktiskt inte vad som stoppar mig, ibland så blir saker inte som man tänkt. nej då inget fel med mig eller så.
Har väl någon slags lång bloggtorka.
I alla fall så ser det ut så här i norr nu.
Måste kolla in vad ni gör vänner.
Stor kram till er alla.
Zara.

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så ni har fått snö, här är det än så länge regn. Fast det är ju minus ibland och då blir det jättehalkigt, klart bättre med snövägar.
Ha det gott Zara och hoppas torkan går över, dina rapporter från norr ser jag alltid fram emot.
Kramar
AnnaMaria

Monica sa...

Hej Zara!
Så roligt att höra från dig, du har varit saknad!
Oj, så mycket snö ni har redan! Nu är det verkligen skillnad på där ni bor och där vi bor! Här är det fortfarande höst, alla löv har inte fallit av träden än, det är ungefär 10 grader på dagarna och inte mycket kallare på nätterna.
Hoppas att blogglusten kommer tillbaka till dig nu så att man får höra lite livstecken från dig och se bilder från din vackra hembygd!
Stor kram från mig! och hälsa Johnny!
Monica

Ingela sa...

Kul att höra ifrån dig på bloggen. Det är härligt nu när det är vinter. Njuter av att vara ute med hundarna och släden. Kram Ingela

Snäckskalsdalen. sa...

Så jätteroligt att få se hur det är hos dig! Och är det vackert, eller! Tänka jag som tycker så mycket om snö och vinter och nu har du det så underbart hos dig!

Vi har ju fint väder här nere också, 10 grader varmt och sol ibland, vi har haft en fantastisk höst, en sån som man bara kan drömma om.

Nu närmar sig advent och jul, det går så fort!

Agneta kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hej! Kul att "se dig" igen! Vilken vacker bild, så mycket snö redan. Ja bloggtorka kan bli längre än man tänkt sig...jag måste bli flitigare med kameran annars blir det inlägg utan bilder hos mig snart.
Önskar dig en fin fortsättning på helgen!
Kram,
Regina