söndag 6 december 2009

Förra året.


Så här såg det ut förra året i den delen av mitt hem som vi inte hunnit göra klart, man kan se att det inga innerväggar är utan bara gullfiber.Jag hittade äkta gamla 50-talsgardiner, som jag satte upp, och så gillar jag de här gigantiska julstjärnorna.
Det är stökigt, och inte klart, men man måste göra det bästa av situationen, veden ligger på golvet.
Det är egentligen fyra fönster, men de rymdes inte i kameran.
Och järnspisen är inte färdigmurad som det ska vara, det går lite trögt, här.
Men så här ser det, ut, inte några vackra bloggbilder precis, men det är min verklighet.
Väggarna är i år igensatta, men då är inte golvet klart.
Sånt är livet.
Kram Zara

15 kommentarer:

Huset vid ån sa...

God Morgon min vän! Tack för din vänliga o omtänksamma kommentar hos mig. Alltid lika roligt att läsa från dig! Så fint du har det, jag tycker att det ser jättemysigt ut! Vackra stora stjärnor med härligt sken...Här har vi tyvärr regn o flera grader plus, så det är inte så mycket till julstämning idag. Och det är synd för idag har vi julmarknad o lucia så det hade varit trevligt med lite snö. önskar dig en trevlig andra advent! Många Kramar till dig från mig.

LjuvligtLantligt sa...

Ja sådär har vi oxå haft det till o från.. Till sist vänjer man sig liksom!? men man blir sjukt glad för minsta lilla framsteg.. Hoppas ni får klart snart, blir det före o efterbilder då? Ditt hus ser stort ut så jag kan tänka mig att det tar tid...

Ha en skön söndag.

Kram Git

Katta sa...

känner igen det med att saker är på G och väntar på att bli klara. Nej jag kommer inte att stå på julmarknad själv utan det är min svärmor och svägerska som ska men jag har gjort lite saker till dem, kanske kanske jag står på en helt egen nästa år vi får se (vill ju ha det på mitt eget sätt om du förstår). Kram Katta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Även om det inte är klart Zara är det fin julstämning i det rummet. Så fint du hängt gardinerna, fiffigt med hyllorna till krukorna över. Du pyntar så det blir mysigt mitt i renoveringen.
Ha nu en riktigt fin adventssöndag
Goa kramen
AnnaMaria

Vit som snö sa...

Jag tycker det är härligt att du ändå pyntat och gjort adventsmysigt mitt i renovering. Det är härlig stämning i bilderna. Gillar gardinsupphänget och dom stora stjärnorna och egentligen tycker jag det är lite härligt rufft med vedtraven på golvet:)
Kul att du är med i min tävling och kul att du gillar min spritsning! Jag använder spritsplastpåsar och klipper ganska litet hål i struten. Tycker det är superkul!
Kram Cilla

märta sa...

Jag tycker du har fått det så mysigt mitt i renoveringen. Rom bygdes ju inte på en dag ej heller våra renoveringar. Vi får ta lite paus i bland och bara njuta av livet.
Ha en skön söndagskväll!
Märta

LjuvligtLantligt sa...

Min klädtokiga son är 8 år medans min 9-åring hatar att shoppa kläder,han vill bara ha mjukisbyxor :)
Det blir alltid massa nytt när 8 åringen o jag shoppar, han är även att bra smakråd åt mig..*ler*

Hoppas du har haft en bra helg, vi har haft fullt upp så nu är man ju helt slut!

Kram Git

Monica sa...

Hej Zara!
Det ser ju jättemysigt ut även om det inte är färdigt Men är det inte ert hus man ser genom fönstren? Och vad är det i så fall för rum du visar med de fina gardinerna?
Adventskramar, Monica

kullervilla sa...

Man lär sig på något konstigt sätt att leva i renoverings röra. Allt kan ju inte bli färdigt på en gång:=))
Kramiz//kullervilla

Lotta-livets väv sa...

Så härlig jul du har....inte syns det att det är gullfiber i väggarna...det är vackert och skönheten finns i betraktarens öga....vet la du!
Kramar till dig, du goa omtänksamma vän. Jag är glad att du finns!
/Lotta

LjuvligtLantligt sa...

Ja jag är väldigt försiktig med bilder på oss.. Med det jobbet jag har så kommer det nog aldrig att ske att jag visar varken mig eller min familj med ansiktsbilder.

Mvh Git

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!!!
Tycker det ser ut som riktig stämning hos dig! De stora stjärnorna är ju så fina.
Nu önskar jag mig lite snö, här är bara trist grått och regn!
Ha en fin vecka!
Kram Agnetha

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej rara Zara,
det är ju jättefint!! Det är visst vackra bloggisbilder! Allt har sin charm. Verkligen fyndigt med krukorna och jag gillade att veden var på golvet och vissa i en korg, så naturligt vackert! Du har så fina saker hemma och dessa stående kandelabrar, I like it! Herrejisses man kan inte hinna med allt och allt tar sin tid. Sen har du och din familj verkligen legat på med massa saker och ni gör verkligen inte små saker/projekt! Så beröm dig själv, glöm inte bort det och stressa inte, även om man vill få till det så snart som möjligt men vad gör det för nytta och inte kan behaga dig om du inte mår bra å är slut! Vilken härlig utsikt du har, så vackert, så fridfullt, att jag kan nästan se dess natur och dess doft av frisk luft!

Min kära vännina, klappa dig själv om kinden och inta naturens harmoni till ditt inre med några djupa andetag och beröm dig själv,för den du är, unik!

Många goa kramar Elin.

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Ja, va gör det att det inte är klart, så är det, det ska aldrig bli klart.
Man tänder ett ljus och myser med ngt gott tillsammans!
Ha det så bra önskar jag Dig
Carin

LillaFlisan sa...

Ett sånt otroligt härligt fönsterparti!

Och vilken utsikt!

ha en trevlig helg önskar jag så här en dag i förskott!

KRAM
Flisan