tisdag 2 juni 2009

Morsdagen min blev så här.

Vi dukade på vår altan som inte alls är klar, men vädret var underbart och maken spikade i hop ett långt bord av några brädor.
Det var en helt underbar dag.
Alla åt tårta och var glada, våra tonåringar sitter förstås fastlimmade i sina mobiler.
Min ena son gick ner till smedjan och smidde en krok till mig. Av min dotter fick jag ett vackert tyg, och minstingen hängde tvätt. Och min äldsta son plockade en liten blomsterbukett.
Maken bakade tårtan. Och alla vi fick en helt underbar varm försommardag.

11 kommentarer:

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Härligt!
Vilken samvaro! Bara det är en stor present! Rödblära - redan!
Vilken gullig bukett!
Har inte hunnit lägga in ngt nytt ännu - mycket nu! Är på G med mamma till boende. Inte alltid så roligt!
Ha en bra dag i solen.
Carin

Vit som snö sa...

Vilken härlig dag! Och så mysigt att vara en så stor familj.
Det var väl jättefina presenter du fick av alla barnen. Måste säga att den kroken var alldeles underbar, vilken talang han har!
Ha en härlig dag!
Kram Cilla

Lotta-livets väv sa...

Vilken underbar dag du fick! Du också! Alla vi mammor som känner oss extra uppmuntrade en dag om året! Visst är det något alldeles extra när barne gör sitt. En snygg krok din egen smed fixade! Inte illa att ha någon som man kanske kan säga till:
-Hörru kan du smida mig en krok till det och det! Vilken lyx!!!!!!

Vacker natur runt knutarna har du! Härligt att följa dig på din vandring. Jag kan också bli alldeles lyrisk över naturens under...och den lilla nornan...en sådan har jag aldrig sett i verkliga livet. Otroligt vacker! Vi har inga vilda orkidéer i vårt landskap. Jag har sett guckusko i Närke och natt-och-dag i Norrtälje skärgård. men visst är det en av tjusningarna med vårt avlånga land, att det finns endemiska arter på olika ställen och att biotoperna skiftar och växlar!
Kramar till dig, som alltid skriver så poetiskt!

Soltorp sa...

Det låter som en toppen morsdag! Vilka härliga presenter! Ja ungdomarna sitter alltid fastlimmade vid sina mobiler, helst när det är "släktträffar" mm

Birgitta sa...

Hej Zara!
Håller med Lotta härovan i nästan allt. Det är det där med vilda orkideéer i Värmland. Det finns hos oss i alla fall. Nu minns jag inte vad sorten heter just nu.
Rödbläran blommar här också, liksom de andra blommorna du har i buketten. Jag fick en bukett med väldoftande liljekonvaljer idag.
Vilken häftig krok du fick. Den verkar väldigt praktiskt att hänga upp något älskat föremål på. Visst är det trevligt när hela familjen kan samlas runt bordet och umgås.
Här var inga barn hemma, men alla kommer vecka 29 och då blir det fullt hus.
Ha en bra vecka nu och njut lite av livet också.
Kramis Birgitta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så du har haft det gott och blivit bortskämd. Det är du värd, har du fem barn ?? Eller jag kanske räknade fel nu. det var ialla fall en riktigt fin krok ena sonen gjort. Och ett jättebra foto på dig, du ser så somrig och fin ut. Ha det gott nu.
Kramis AnnaMaria

Katta sa...

Tack snälla du för din gulliga kommentar, det var en av de finaste jag fått nån gång blev så glad. Så mycket fint du visar själv här ovh vilken fin krok din son smidde till dej på morsdag.Gillar skogsbilderna längre ner, härligt. Kram Katta

livet på utanäs sa...

Hallå där !

Du verkar ha haft en toppen dag , kan nog knappast bli bättre...

Kroken var verkligen fin .

Ha det bäst !
Kram Sussi O

livet på utanäs sa...

Hej igen !
Vi ska inte byta tak , vi ska bara måla det vitt , det är nämnligen saffransgult nu =)

Ha det gott !
Kram Sussi O

livet på utanäs sa...

Oj , det blev mycket om taket det här =) ... innertaket blir vitt och yttertaket blir ett nytt pannplåtstak som med tiden blir matt grått av sig själv. Från början ser det lite silvrigt ut.

På ladugårdslängan har jag (ja,bara faktiskt bara jag) målat taket ljust grått , det finns nog någon skymt av det i bloggen. Det blev inte så dumt =)

Ha det gott !
Kram Sussi O

Fia sa...

Hej Zara!
Vilken härlig Morsdag du fick! Fina presenter och en stor härlig familj värkar du ha!
Och korgstolen vad fin den blev!
Fia