söndag 3 maj 2009

Korgstolsmålning.

Jag målade en korgstol, här har jag börjat intet ont anande. Vet ni hur många skrymslen och vrår en korgstol har, jo det vet ni säkert, men det visste inte jag,jag tror att det tog flera timmar.
jag ångrade mig efter ungefär nästan halva korgstolen.
Men sen när den torkat och var klar då ångrade jag mig inte längre. Det var skönt att få bort de tråkiga mörka.
Korgstolen har jag haft sedan barnen var små, och aldrig riktigt gillat färgen, men nu känns det bättre, jag har en till och det blir inte roligt när den ska målas, de ska vara i vårt ofärdiga uterum när det blir färdigt, så jag har nog tid på mig. Man kan se en del av brädstapeln som stolen står på som ska användas till bygget.
År det någon fler som har målat en sån här besvärlig sak.

5 kommentarer:

Lotta-livets väv sa...

Hej Zara! Nej, jag har inte målat en korgstol! Jag är inte sams med penseln... *hihi* Jag tycker att allt bara blir kladdigt och nersmetat när jag målar...så om du bara visste vad jag blir impad över alla som skriver i sina bloggar om att de målar och målar...och oftast är det vitt av någon anledning! *ler* Jättefin blev din korgstol. Tänk vad du ska njuta när du även fått den andra målad och du kan sitta på den färdiga (!) altan!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin hatt du har! Du ser ut som sommaren själv, och vilken skillnad det blev på stolen. Vi skulle spraymåla en engång, men den mesta färgen åkte ju liksom rakt igenom. Så det blev pensel.
Kram till dig
AnnaMaria

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Hej där!
Jag hade också en sådan korgstol när barnen var små. Skaffade den för att sitta och amma i min dotters rum men inte vet jag om jag satt där så mkt!? En idé av många. Började faktiskt undra var den är nu efter alla flyttar jag gjort.....Förstår att målandet var besvärligt! Jag gillade inte heller ursprungsfärgen.
Ha det!
Carin

Vit som snö sa...

Stolen blev underbar i vitt! Men jag förstår att du fick slita hårt. Om det lyser genom kan man ta lite sprayfärg, det brukar jag göra när jag målar korgar.
Du klär i hatt!
Kram Cilla

Tant Theas Lilla Torp sa...

Och.... Nu kanske du kan fortsätta med att måla min korgstol ;o)

Så fin den blev! Trevlig blogg jag hittade här :o)

Mys & Må

Monika