söndag 3 maj 2009

Jag fick en award från ett rött monogram


Jag fick en Award från ett rött monogram, hon som har den bloggen är en jättegullig tjej. Hon kommer även att få tillbaka en Award.
Nu vill jag ge den till några stycken som betyder mycket för mej, det blir nog rätt många för ni gör mig så glad, när ni skriver någon rad och får mig att känna att jag finns.
Jag ger den till .- Ett rött monogram, -Vit som snö,-Lotta livets väv, Trottinglady-cajsas rum, Rosenskärans diversehandel, Kullervilla, Utsikt från vävstugan.
Tyvärr så har jag inte lärt mig att länka till er ännu i detta inlägg men jag jobbar på det.
Tack till er alla.
Tack till er alla andra också som skriver när ni har tid över. Ni är underbara allihopa och ni betyder så mycket för mej, jag har hört det sägas i andras bloggar, men nu först fattar jag, utan er alla så finns jag ju inte i bloggvärden och jag tycker det här är så roligt.
Jag bor ju ensides och har inte så mycket kontakt med omvärden, då känns det extra roligt när ni hälsar på mig, och även när jag får besöka er och se allt i era inspirerande bloggar och inspirerande hem.
Jag har verkligen levt upp på grund av er alla, n i är såååååååååå otroligt värdefulla för mig.
Kram, kram, kram, till er alla.
Det är lika roligt var gång att besöka er, och se när ni har fixat nya bilder.
Tack från mig och kram, vi ses igen.
Jag önskar en all lycka och framgång i allt ni tar er, för, från mig
Zara.

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Och den var du verkligen värd, så kul och småprata med dig på bloggen. Som och ha en brevvän. Och tack för att jag fick en tillbaka.
Nu kommer stora Värmlandskramen till dig.
AnnaMaria

Birgitta sa...

Hej!
Först får jag gratulera dej till awarden. Och så blir jag så glad att du vill ge den till mej också. Tack!
Jag tycker också det är så roligt med bloggen och få hälsa på hos alla gulliga bloggare. Även om jag bor i Värmland, så bor jag också i glesbygd och träffar inte så mycket människor. Så datorn är jätteviktig för mej.
Här kommer också stora Värmlandskramar till dej från Birgitta

Vit som snö sa...

Tack så jättemycket för det!
Och jag håller med dej, visst är det härlig kontakt man får via bloggen. Och dina kommentarer är alltid så varma och fina och dina inlägg så vackra. Jag är jätteglad över kontakten med dej!
Ha en fin vecka!
Kram Cilla

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Men tusen tack vad glad jag blir!
Håller med dig om glädjen att få kommentarer, nya tidens brevvänner! Det är så enkelt och otvunget och ger så mycket! Tänk va kul!
Än en gång tusen, tusen tack för awarden din till mig!
Ha en bra vecka!
Bloggkram från mig
Carin