tisdag 28 april 2009

Titta det snöar...............

I går kväll när jag tittade ut så såg det ut så här.
Viol och pense´ blev rätt så snöiga, få se hur de mår sen. Våren är här, omväxlande snö, sol och regn, vackert väder, mulet, kallt eller varmt.

10 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Dom såg pigga ut, dina Peseer. Trots snön, tror dom tål så där minus 5? Mina vita violer är sig inte lika efter 2 frostnätter.
Ha det gott
Kram till dig
AnnaMaria

rosenskära sa...

Att kunna ha penséer ute måste vara ett härligt vårtecken för dig! Kanske att du får ta in dem på natten förstås.
Min man har grävt en ny rabatt åt mig och nu går jag här och funderar på var jag ska hitta pengar att köpa plantor för, blev jätteglad igår när jag hittade 150 kr i en gammal kalender! Det är tur att man inte har dyra vanor!

Kramar/Lena

Vit som snö sa...

Näe nu vill vi inte ha mer snö! Tur att penseer är tåliga kompisar, dom brukar inte svika i första taget!
Ha det gott!
Kram Cilla

Lotta-livets väv sa...

Jag tycker att det såg ganska vackert ut med snö på dina penséer och de är ju rätt tåliga så det går nog bra...man blir ju liksom lite lycklig när man äntligen vågar plantera penséerna!
Kram Lotta
ps. Var tvungen att läsa din dikt idag oxå ds

Livet i byn sa...

Åh det är gräsligt med den här snön. Vad är det för fel på vädret?

~Livet i byn

Lotta-livets väv sa...

Vilket vackert inlägg du gjorde på min blogg idag. Om pionen och din mamma och pappa. Kanske pionen ville vara hos din mamma och pappa? Ibland är livet märkligt!
Lite skämmigt är det att erkänna att jag tyvärr inte vet vad den nedersta blomman heter.....*ler* Jag fotade i vår Stadsträdgård igår och glömde kolla upp vad växten heter. På någon lunchrast ska jag ta en sväng genom parken igen...och fota...och då återkommer jag, när jag uppdaterat mig. Konstnärlig? Vet inte, jag kan inte måla med pensel utan försöker skapa med hjälp av kameran, men visst tycker jag om konst och allt som är vackert. Går gärna på konstutställning. Du ser ut att vara sams med penseln, med tanke på dina vackra schablonmålningar och annat som du fixat till hemma.
Kram Lotta

rosenskära sa...

Underbara Zara, vi är inte ensamma om att behöva vända på slantarna, jag lovar! Man får göra så gott man kan med det lilla man har. Jag tror att många som bloggar har det som vi, fast man visar ju bara det fina och nog skulle många av oss må bra av att ha mindre statusprylar, jobba mindre och spendera mer tid tillsammans med dem vi älskar?!

Självklart ska ajg ta med kameran när jag åker till plantskolan, bra idé! Tack!

Kram igen/Lena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vi har inte haft mer än minus 3 grader tror jag. Men det tyckte inte Violerna om..Tyvärr. Men nu ska det bli jättevarmt till Valborg sa dom på jobbet, gott.
Kram till dig
AnnaMaria

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Jag tror inte att det är sant men förmodligen fick ni snö när vi fick regn igår eftermiddag. Det var spön i backen!
Hälsningar från mig
Carin

Birgitta sa...

Hej! Vad vackert det blev med snö på dina penseer. Men jag förstår om du inte vill ha mer snö nu. Hoppas ni också får varmt nu till valborg. Här är riktigt skönt i luften nu. Men lite regn skadar inte. Nu får du ha en fortsatt angenäm vecka och kram Birgitta