onsdag 29 april 2009

Lite krimskrams i mitt kök.

Lite krimskrams i mitt kök. Så här blir det oftast jag har ett stilleben och sen lägger jag dit något smycke, jag gillar att inreda med smycken lite vårdslöst.
Detta armband har jag designat och gjort av smyckesdelar, komponerat färger och former, samt vridit små krullar, blommor och blad.
I bland säljer jag smycken, om någon är intresserad får ni höra av er, men dock så har jag dåligt med tid just nu.
Men det är verkligen ett sant nöje att göra smycken, inget blir det andra likt, eftersom jag gillar att göra olika former och färger.
Sen kan jag berätta för er som sett inslaget om snöblommor att blommorna mår huuuuur bra
som helst.

10 kommentarer:

Lotta-livets väv sa...

Vilket oerhört snyggt armband du gjort! Jag blir alltid så impad över människor som kan måla, både tavlor och prylar och som kan pyssla med "små, små grejer". Du har nog rätt i att man kan lära sig mycket på en kurs och att man sedan måste träna. Lite festligt är det att du är den andra personen på knappt en vecka som pratat med mig om en målarkurs. Hm, hm vad ska man tro om detta?????
Vad intressant om äppelbusken och pionen och dina föräldrar. Man blir allt lite fundersam, när man hör en sådan historia. Lite omvänt mot Lillebror Söderlunds visa: Får jag lämna några blommor...där blommar inte blomman förrän givaren är död, här var det som om dina föräldrar tog sina plantor med sig!
Vad härligt att dina penséer är pigga igen!
Önskar dig en riktigt go Valborg!

Vit som snö sa...

Det var ett vackert armband! Och väldigt fint stilleben med pärlor som pricken över i!
Tur att blommorna klarade sej!
Kram Cilla

Birgitta sa...

Hej
Vilket fint armband du gjort och din skål med "krimskrams" var också spännande. Det är så roligt att se vad alla kreativa människor gör. Det ger verkligen inspiration till nya ting. Ha en skön kväll.
Kram Birgitta

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Jättefint armband!
Förstår att du är konstnärlig!
Tack för tipset vad gäller systemkameran och dammreduceringen....
Nu förstår jag varför de hade 3 års gratis rengöring av en kamera på Elgiganten.
Oj, vilket cd-bibliotek!
Carin

Anne-Marie sa...

Vilka fina bilder du har! Du kan verkligen ta bra foton.:) Jag gillade dina fågelbilder. Får återkomma hit och kolla in fler bilder från din tillvaro.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men Zara! så fint armband. Du har helt klart konstnärlig gåva. Det är inte många som skulle få till något så vackert. Det var fint och ha det framme som dekoration.
Ha en bra Valborg där i norr
och här kommer största Värmlandskramen till dig
AnnaMaria

Lilla Huset sa...

Hej Zara!
Frågan om mitt bergkörsbär är ett Prunus Sargentti vet jag faktiskt inte men det skulle jag gissa på. Det är ett tag sedan jag köpte det och när jag kom hem konstaterade jag att det inte fanns någon lapp som talade om det vetenskapliga namnet.
Fint armband du gjort, du verkar ha många konstnärliga anlag. Ha en skön Valborg!/Merja

Lotta-livets väv sa...

Idag har jag riktigt scrollat mig igenom hela din blogg! Det syns verkligen att du är konstnär...du ser det konstnärliga även i vardagen. Vacker, vacker Madonna, och bilden på Cola-burken var urfrän.... (fast jag gillar inte cola särskilt mycket *ler*)Ser med spänning fram emot nya skapelser! Får se när jag tar tag i kulhammaren och projektet som är förknippat med det *fniss* Kanske måste städning efter hantverkare gå före allt annat!!!!!
Ha en härlig Valborg! Tänder ni eld ikväll?

Fröken Tindra sa...

Vilket vackert armband du gjort!!
Jag kikar gärna in på din blogg igen.
Ha en skön Valborg- och första majhelg!
Kram!

Ledighetsparadiset Solåkra sa...

Hej Sara! Tack för din fina kommentar på min blogg. Ja, det är jag som har tagit alla blombilder - även på kungsängsliljan. Tack för komplimangen. Fin blogg du har föresten och dina smycken går inte av för hackor... tittar gärna in igen