fredag 17 april 2009

Äppelblom

Då Förra sommaren blommade mitt lilla äppelträd så här i karga norden, jag trodde nästan inte mina ögon,förra sommaren var det lite mindre.
Jag trodde att jag planterade ett Silva, men när jag fick frukt så var de inte gulgröna som Silva ska vara utan gulröda, faktiskt goda också.
Jag kan tänka mig att det är ett Säfstaholm?
Är det någon som vet?
Som känner igen blommningen.
Ännu en bild borta, kan det vara en annons som finns här, inte bra.

3 kommentarer:

Vit som snö sa...

Men tack för din fina kommentar hos mej! Visst ska vi skämma bort våra vänner, det mår man bra av!
Äppelträd kan jag tyvärr inte artbestämma, vet inte ens vad mitt eget heter. Vi hade också mindre blommor ifjol minns jag. Jo, solrosskalen får man räfsa ihop på våren o det roliga är att det brukar dyka upp fina solrosor där man minst anar det. "Naturligt spridda" kan man säga!
Kram Cilla

Birgitta sa...

Tack för kommentar hos mej också. Det är så roligt när det kommer kommentarer från besökarna. Vilket härligt äppelträd. Jag kan inget om sådant. Jag vet att vi har ett Silva och där blev det gulgröna äpplen. Här är våren verkligen på gång. Ligger bara lite snö i skogskanterna. Och man riktigt ser hur det grönskar. Tyckte mej ana en liten spricka i isen på sjön. Så nu kommer våren med stormsteg.
Ha en trevlig helg.
Roligt med en som kan väva till.
Kram Birgitta

lottens vita och gröna sa...

oh du goa zara som så ofta värmer mig med så fina ord, du är speciell tack!!!! nä du den frågan går jag bet på däremot kan jag svara dig att det är i nummer 6 i allt i hemmet som är ute nu!

stooooooooorkram lotten