måndag 30 december 2013

Skidorna har kommit fram, och jag längtar så efter en skidtur, men vi har haft blida och det blir dåligt skidväder. Jag älllllllskar mina träskidor. De bär så fint över snön.Väntar ivrigt på några kallgrader, typ 5-10 minusgrader kan jag väl få beställa.Hur har ni det där nere i söder. Har ni nån snö.
Kram på er. Zara

6 kommentarer:

Monica sa...

Hej Zara! Det var länge sedan, jag har saknat dig!
Nej du, här nere har vi ingen snö, och det verkar vara snötomt långt upp i Sverige! Jag har inte sett snö i någon blogg mer än din!
Idag har vi sol, 7 plusgrader och svag vind. Jag är ju, som du vet, inte så glad för snö, så jag tycker att det är jätteskönt!
Men jag önskar dig lite snö, så att du kan få komma ut på en skidtur på dina fina skidor!
Och så vill jag önska dig och din familj ett riktigt Gott Nytt År!

Vardag och flärd sa...

Inte tillstymmelse till snö här, jag tycker det är skönt när det är isfria vägar och inte 20 grader kallt. Men det skulle vara för skidåkningen som jag längtar efter snön, jag älskar att ge mig ut på långtur.
Önskar dig en god fortsättning på nya året!
Kram Eva

Märta sa...

Hej!
Det var längesedan jag var ute i bloggvärlden. Har nu ett jobb under några månader som tar mycket av min tid. Fick ett erbjudande att prova ett annat jobb mycket spännande men det tar en hel del tid. Vad härligt att se snö som du visar, här hade vi lite snö vid andra advent (snökaos) som försvann innan 3:dje advent.
Har nu firat jul med barn o barnbarn och nyår med vänner. Tänk vad dessa härliga lediga dagar försvinner fort.
Ha nu det riktigt gott! Kram! Märta

Maria sa...

Men hej raraste Zara! Så himla trivsamt att du skriver här igen! Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan du återkommer! ;)

Här har vi ingen snö! TYVÄRR! Jag längtar verkligen efter den vita, fina, vackra och rena snön! Men just nu är det snöfattigt och ganska så grått. Jag har hellre tio minusgrader än åtta varmgrader, som det är nu.

Jag hoppas att dina helger har varit sköna och trivsamma! Och så hoppas jag att du får använda dina fina skidor... att du får gå på tur och njuta av snön och vintern!!!

Ta väl hand om dig och tusen tack för din rara kommentar!
Stor kram♥ från mig
Maria

Snäckskalsdalen. sa...

God fortsättning!

Och hoppas du hämtat dig från den eländig förkylningen. Att åka flygmaskin kan ha sina risker, ofta man blir förkyld efter.

Så härliga skidor du har! Riktiga skidor kallar jag dom.

Här på västkusten i Bohuslän har vi inte en snöflinga så långt ögat når, vi har i stället plusgrader och så har det varit hela vintern, möjligen att det var lite frost en dag. Idag har vi 9 grader varmt och dimmigt, blåsigt och lite småtrist väder.

Jag som älskar massor av snö och kyla, jag finner mig inte riktigt tillrätta den här vintern!

Hoppas du fått dina kalla grader och kan ta den där härliga turen på skidor!

Kram från
Agneta

Katta sa...

Så fint du har det i ditt kök. Verkar som det varit en ovanligt dålig skidvinter i hela Sverige i år. Här har I Stockholm hann vi knappt se snön alls men just nu tror jag våren är på G men man vet ju aldrig med den :) Kram Katta