tisdag 23 juli 2013

Hej mina vänner

Bloggar med mobilen
Första gången på hela sommaren, gick jag ner till sjön, som ligger strax nedanför mitt hus, tog en picknick korg och bara njöt. Man borde skämmas som bor så här och glömmer att gå dit. Vet inte varför jag inte bloggar, kan ju bero på att min laptop varit knäpp. Saknar ju er vänner. Ha en fortsatt fin sommar. Kram Zara

9 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hej Zara! Vilken härlig strand du har där vid sjön. Kanske blir besöken fler när du upptäckt hur njutbart det är där. Jag skulle uppskatta att ha en så vacker plats, där jag kunde sitta och meditera. Men ofta blir man blind för det man har nära...

Önskar dig fina dagar och att du ska må så gott!
Kram,
Regina

Vardag och flärd sa...

Ibland tar man inte tillvara det som finns nära utan man ser lite längre bort - tills man upptäcker närheten. Härlig strand du har, sitt där och njut!
Kram Eva

Monica sa...

Hej Zara, det var länge sedan! Så roligt att höra från dig igen och se en liten bit av ditt vackra Norrland!
Er strand ser verkligen fin ut! Hur varmt har ni i vattnet?
Här har varit frånlandsvind länge, så trots det varma vädret, så har vattnet varit kallt. men nu har vinden vänt, så nu kan man nog snart bada igen!
Stor kram från halvnorrlänningen Monica

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Zara
Det kan bli så när man bor för nära, men nog borde du gå dit oftare. Ser ut och vara en fin badsjö, mysigt med picknick där.
Ha det gott och trevlig helg
Kramar
AnnaMaria

Maria sa...

Vad härligt att höra ifrån dig! Jag hoppas att du har en fin sommar och att strandbesöket resulterar i fler och trivsamma sådana!

Ta hand om dig Zara!
Kram♥

Hanna sa...

Hej!
Jag har en liten fråga på min blogg, hoppas att du kan hjälpa mig med den.
Kram
Hanna

Hanna sa...

så vackert. Ja där borde du verkligen passa på att njuta så vackert. Min fråga fanns i ett inlägg längre ner där jag efterfrågade loppisar i olika områden.
Ha nu en fin kväll.
Kram
HAnna

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Vad härligt det ser ut! Ibland blir man 'hemmablind' och ser inte allt vackert utanför knuten ;) Kram från Australien♥ ~Pernilla

Maria sa...

Tack för titten inne hos mig! Jag hoppas att du får det fortsatt fint under sensommaren och att du har lust och tid för fler blogginlägg!!!

Ta hand om dig!
Önskar dig en skön och behaglig söndagkväll!
Kram♥