tisdag 26 april 2011

Vårtecken


I kväll såg det ut så här i älven. Hoppas ni kan se filmen, så det inte laggar. Jag har zippat filen så filmen blev liten. Ingen proffsfilm, men ni kanske får en glimt av vår vildmark. För snabb panorering, jag tänkte på om björnen skulle komma. De har ju lämnat idet nu.
Tack för alla krya på hälsningar.Jag som brukar bli frisk fort är ännu seg.Men ni är väldigt gulliga med mig, och sånt värmer.
Skruva på volymen så hör ni ljudet av den krossade isen.
Många varma kramar till er alla.
Zara

11 kommentarer:

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Va´härligt att lyssna till vattenbruset! Oj, har du varit krasslig, det har jag missat. Har varit lite slö med att vara ute i bloggvärlden, men nu sitter jag och tittar....
Ha det så gott och kramen
Carin

Snäckskalsdalen. sa...

Så otroligt häftigt, både filmen och ljudet! Nu går det undan vill jag lova och det gäller att passa sig för björnen. En väldigt mäktig natur har ni runt knuten, det är maffigt.
Och tack för de tröstande orden om vår påskafton.....det var inte kul, men jag ler i alla fall lite idag och jag log riktigt och t o m skrattade lite när jag läste om grannarnas båt och sanden och dina barn.....egentligen, vad ska man göra? Sen beror det ju så mycket på vilka människorna är som blir mottagare av ens fadäser, där vi var är det pedanteri av högsta graden som gäller och väldigt mycket dyrt och fint och dom är livrädda om sina saker.....för mig är saker bara saker. Min snälla svägerksa trodde att något barn hade blivit skadat när vi berättade att vår påskafton var katastrofal och när hon fick reda på att det var geggig lera höll hon på att skratta ihjäl sig av både lättnad och av att hon vart road......Jaja!
Nu får du ta och krya på dig på riktigt så att du kommer i fas med våren!
Stora kramar
Agneta

Lisbeth sa...

Vilken känsla kändes som man var där.
Jag har lite respekt för älvarnas kraft. Jag kan inte slappna av helt. jag får hålla mig till bäckar
Tänk om du fått med en björn då hade du kunnat skicka in klippet till mitt i naturen
Ha en fortsatt bra kväll

maria sa...

Tittar in en snabbis och säger hej!
Kikade på filmen, åh så vackert. Bor ni precis vid vattnet?

Jag hoppas att du känner dig piggare för varje dag! Var rädd om dig, det är vikitgt att vila när man varit sådär sjuk!!! :)

Ha det gott!!!
Stor Kram♥ Maria

Pysselpalatset sa...

härligt, har precis hittat hit och här trivs jag. Jag återkommer med allsäkerhet kram från mellansverige. jeanette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fiffigt och filma och visa, det är roligt och se hur långt våren kommit hos er. Tänk om du hade fångat en björn i kameran på andra sidan älven.
Kramar
AnnaMaria

Himmelriket sa...

Tack för fin film.
Vilken underbar natur.
Ungefär sådär brukar det låta när vi fiskar öring på sommaren.
Krya på dej.
Bless...
Ullamaria

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Hej Zara!
Komma och hälsa på...jag skäms att ni inte varit hit ännu, fy va jag är slööööö!
Vet inte vad jag ska skylla på, men du vet hur det är!
Nu ska jag skärpa till mig!
Var i Sthlm igår och smakade på musslor, slemmigt! Ja, det var ju inte därför jag var i Sthlm....men det var en middag med skaldjur.
Vi hörs!
Ha det så gott i vårens tid!
Kram
Carin

Birgitta sa...

Har du varit sjuk? Hoppas du mår bättre nu. Jag har ju inte följt med vad som hänt på bloggarna under tre veckor och har fullt sjå att komma ifatt. Vad skönt att våren kommer till dej också. Här har allt liksom exploderat i värmen.
Vill önska dej en riktigt skön valborg.
Kram Birgitta

Hanna sa...

Ha en jätte trevlig helg!
Kram
Hanna

Lotta sa...

Här kommer hälsningar till dig från mig här i norr, Skelleftå..Såå fina bilder du har i din blog. Kram Lotta. Titta gärna in till mig!!