onsdag 21 april 2010

Nalle Puhs hörna, eller ja kanske någon annans hörna.

Först vill jag be er alla om ursäkt för att jag inte har svarat på era kommentarer, det är så mycket på G nu, men jag vill så gärna besöka er, och ska försöka hinna i helgen lite mer.
Sen berättar jag om den lilla hörnan.
Så småningom så planerar jag en stor hörna.Men det får ni höra om en annan gång.

Min egen hörna, eller Nalle Puh,s hörna.nej jag skämtar, men visst är Nalle Puh söt.
Jag har en egen hörna nu. Barnen har prioriteras i vårt hus, men nu när det är stora så måste jag försöka prioritera mig själv.
Jag är ju inget teknikfreak, men behövde faktiskt en laptop. Sen så fixade jag en egen hörna.
Allvarligt det tog läääääääääääääänge innan jag gjorde det, först nu.
En hörna i köket, där kan jag använda laptopen jag har en plats att sy, och lite annat.
Kan ni gissa hur svårt det är att få tag i en vettig laptop som är vit både invändigt och utvändigt.
Min man sökte flera månader på nätet innan jag var nöjd. För en stor skärm och ett vitt tangentbord med vit utsida och bra prestanda, för att jag jobbar med bilder så mycket.Det var mina absoluta krav.
Varför är de är svarta, svarta, svarta, tv apparater svarta telefoner, svarta kameror, allting svart, svart svart.(jo jag vet att det har börjat komma färger och ljusare, men i den här storleken fanns det inte många, vita, mest netbooks)
Inte har jag något emot svart, men just teknik, all smuts syns, och om man ska se ett svart tangentbord hela tiden så blir man lätt deprimerad.
Det som var ett plus med denna är. Fingeravkänning.
 Ingen annan än jag kan logga in i min laptop, inte för att jag har några hemlisar, men det känns ändå bra.
Om den blir stulen så blir inte den som stjäl den glad.Kan jag tänka mig.
Ljuskronan ovanför gjorde jag för många år sen, när svetsen var trasig, så virade jag i hop den, och den är klädd med pärlor, kanske lite konstig färg, men den gjordes för min stuga som har liknande färg, sen tog jag hem den.Min lilla stol är Ikeas, den köptes för flera år sen.
Nu sitter jag i Puhs hörna och det känns bra.Rosmattan är loppisfynd.
Gott och blandat.Kanske lite väl avskalat, men det tenderar att bli mera avskalat i mitt hus.
Ha en fin dag mina underbara vänner.Ni är alla TOPPEN.
Kram Zara

16 kommentarer:

Lilla Rummet sa...

Hej Zara!
Vilken fin hörna du har skaffat dig.
Ja, man prioriterar barnen alltid först att allt fungerar för dem.Sist blir det en själv, varför är det så egentligen?
Snygg laptop du skaffat, de vita är snygga. Min mista dotter som är 24 köpte en rosa och den var också helläcker. Själv har jag en silverfärgad, men jag kan tänka mig en vit eller rosa om jag skaffar en ny.
Här regnar det och är 4 gr bara. Fryser fast man är inne så jag har tänt i kakelugnen nu.
Ha de gott
Kram britt

Fågel Blå sa...

Hej Zara åh vilken fin hörna du skaffat dej, och denna vita laptop var så läcker!
Och vilken fin ljuskrona....så duktig du är....
Önskar jag kunde göra en likadan!
Hoppas du får en bra fortsättning på veckan!
Kram Kathrine

Monica sa...

Jättemysig hörna du har! Det är kul att veta hur det ser ut, där du sitter och bloggar!
Tack för din snälla kommentar i min blogg!
Visst kan jag ta några frön och skicka till dig från backsipporna, när de har blommat ut!
Det blir ju spännande att se, om du kan få skånska backsippor långt uppe i Norrbotten!
Ha det nu så bra, min kära vän!
Kramar från mig!

Fia sa...

Hej Zara!
Mysigt med en egen hörna. Ja det där med att alla apparater JÄMT är SVARTA de är så TRIST. Din vita laptop ser ju jätte snygg och fräsch ut tänk att de ska vara så svårt att hitta. Letade själv efter en ny telefon för två år sedan, en vit ville jag ha, men jag fick ge upp och köpte en röd istället för en svart det ville jag absolut inte ha. Nu vill min man ha en TV till sovrummet och mitt enda krav är att den INTE ska vara SVART. Man borde starta en Facebook grupp ”Vägra köpa svart elektronik”
Stor kram
Fia

Soltorpsgarden sa...

Hej där!
Vilken mysig liten hörna du har! Skönt att ha något eget och som du skriver ingen annan kan logga in inte för at man har hemlisar men man vill ha egna dator ifred!! ANg fastigheten i Norrland Bispgården så är det ett hyreshus och ett hus bredvid och lite skog mm. VI köpte det i investeringssyfte. Det har fungerar rätt bra, det finns folk där uppe som håller i ordning på huset. Och så har vi avverkat lite skog, fin investering faktiskt. Just nu har vi stora huset ledigt så vet du någon som vill hyra kanske? Ett gammalt hus med kakelugnar mm. Vi får se om det dyker upp någon hyresgäst! Ja den här vintern har inte varit kul många hus på landet har haft problem även i städerna faktiskt. Kram kram på dig och ha det så bra Dottern kom hem nu i dag, efter en otrolig resa först flyg till Grekland sen flyg till köpenhamn sen buss till Göteborg och sen tåg hem, hon har sovti fem timmar på flera dygn stackarn...ja men nu är hon hemma! SKönt, kram igen från Vivi

LisaMatilda sa...

Tack för dina fina ord hos mig. Visst får du spara ordspråken, glad att du tyckte om dem!
Hoppas att du nu har funnit lite mera tid till dig själv, din lilla myshörna tyder på det. Tror att alla behöver just en sådan plats som är deras egen.
Ha en fortsatt skön dag!
Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nalle Puh skulle älska din hörna, fattas bara lite honung. Supermysigt och fint har du gjort, jag tycker det är fint att du inte har en massa saker som dräller framme där. Ljuskronan och spegeln är så vackra, det är dom som ska synas. Och så din tjusiga laptop, Wow! Den var snygg.
Ha det gott vännen.
Stor kram
AnnaMaria

Birgitta sa...

Hej vännen! Du är också toppen! Vilken fin hörna du har gjort till dej. Och din laptop ser så fin ut. Jag önskar att jag också hade en sådan, men min dator funkar bra för mej så länge. När jag vaknade idag så jag att träden var vita och var tvungen att se mej omkring ordentligt och då var det vitt överallt. Jag som vill att våren ska vara här nu med sol och värme. Önskar dej en skön avslutning på veckan.
Kramisar Birgitta

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken underbar liten hörna du har. Jag uppskattar att ha en egen hörna där jag slipper plocka undan allt när jag håller på med något.

Takkronan som du har gjort är fantastisk. Har du ingen närbild på den? Jag försökte klicka på bilden men det gick inte att göra den större.

Ha det så mysigt i Puh's hörna!
Kram,
Regina

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Hej Zara!
Naturligtvis får du "låna" någon bild som du kan känna glädje av!
Jag blir ju bara glad!
Ja du vi norrlänningar tar livet med knusende ro....
Kramen
carin

Fia sa...

Hej igen Zara!
Du undrade var jag bor, jo jag bor på Sveriges sydvästligaste udde eller ö om man skal vara noga för det finns en kanal (Falsterbokanalen) som skiljer oss från fastlandet. Du tyckte min grönska kommit längre än de andra skåningarnas. ..här ute på vårt näs brukar vi säga att havet som omger oss värmer oss på vintern och kyler oss på sommaren, och att vi bor i växtzon noll.
Önskar dig en bra dag
Kram
Fia

Tigris Predikantan sa...

Är det en ljusblå mus? Tänk att det kan vara så svårt att få en liten egen, alldeles egen, hörna! Grattis!
:)

Unknown sa...

Jo, visst prioriterar man barnen, här har dotterns dator gått sönder, så nu är "min" beslagtagen och kan bara användas när hon är i skolan. Hon hade kravet att hennes nya skulle vara rosa, ha bra webbkamera och vara snabb, precis i den ordningen, vi får väl se vad som hittas. Enligt mig så ingår priset i prioriteringen*ler*.
Är bra sugen på egen hörna också, har ju redan den där blommiga stolen från Ikea så jag kanske skulle härma dig där.

Sv. Självklart kan jag skicka lite fröer från Jättevallmon, brukar ju bli en hel del. Ska bara försöka komma ihåg det.
Ha det så bra.
Camilla

Tigris Predikantan sa...

Ja, våren kommer nog i form av sommar börjar jag tro ... en varm, skön sommar!
:)

becca sa...

Hejsan!
vilken fin hörna du och puh har, visst behöver man en egen hörna. Kul med egen dator, fint att den va vit, va har också en bärbar och det är perfekt jag har den i köket, vid tvn och nu sitter jag i sängen på övervåningen medans barnen leker i barnsummet, härligt!

Titta gärna in till mig jag har en "sak" till dig, gör den om du har tid och ork.

ha en bra helg, kram Rebecca.

Helena sa...

Hej Zara! I den hörnan kommer du trivas, ser så mysigt ut. Jag är inte heller så förtjust i svart. Har en jobblaptop och en privat och båda e de silvergrå, min mobil e vit! Snyggt tycker jag! Ha en härlig helg! Kram Helena