fredag 13 november 2009
Jag har sååååååååååååååå mycket att berätta om resan, och det kommer snart..

Kram Zara

4 kommentarer:

Helena sa...

Hej Zara! Nu tillhörde inte jag en av de som fick kedjebrevet men inte kan jag tänka mig att någon tycker att du behöver ursäkta dig. Personligen så är jag ingen kedjebrevsmänniska men om jag inte vill svara på sånt så är det ju bara att trycka på "delete" och inte tänka på det någe mer. Jag tycker att din tanke var fin och jag skulle också kunna få för mig att göra samma sak som du! Hoppas du får en trevlig helg och ta hand om dig! Kram Helena

Lantliv sa...

Åh vilken fin tanke Zara....förstår dig precis och du Zara du behöver inte ursäkta dig...du fick den på din mail ...liksom bara sa till dig att det var meningen...passade in i sammanhanget...du gjorde det av ren kärlek till din väninna. Handlingen var viktig för dig inte kedjebrevet...Ha nu en underbar helg Zara...ska bli spännande att höra om resan...
kramis Anne-Lee

Monica sa...

Hej kära vän!
Nej, jag gillar inte heller kedjebrev men jag förstår precis att du gjorde som du gjorde i den situation du var!
Och det är tanken som räknas!
Och ingen vet - det kanske hjälpte?
Man ska inte vara för tvärsäker...
Ska bli roligt att höra från er resa. Hoppas att Johnny hittade en fin Mercedes!
Vi hörs, kram, Monica

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej gulliga Zara,

tack för kedjebrevet, har tyvärr inte hunnit sända det vidare och tänkte bara om det var verkligen rätt mailadress och den personen skulle undra vem e jag :)Men som sagt inget man tar illa vid sig, så det behöver du inte oroa dig över! Tanken är mycket fin, hoppas att du hade ett bra besök hos din vännina iallafall, även om omständigheterna inte är till det bästa så gav du nog henne glädje som betyder så mkt! Jag vill verkligen höra hur din resa har varit även om det inte blev den vila så kan jag förstå eftersom man vill se sig om i staden. Tror ändå att det har gett dig nya krafter på ett annat sätt och att du har känslan att nu är det skönt att få komma hem..borta bra men hemma är bäst :P och ditt hus/hem är ju så bedårande vackert och dess natur med skog runt om är ljuvligt! Ja, det är en speciell känsla att få sätta första fotspåret i snön men för mig gäller det att vara snabb, för min kära sambo brukar jiddra med mig och sätta dit sin fot först haha..
Åh vad roligt att du tycker om mina saker, det glädjer mig mycket! Jag lägger alltid mycket med omsorg och tanke, tänker ut före innan jag gör något även om jag inte har provat på det förut. Man är ju en perfekionist och som konstnär blir man aldrig riktig nöjd utan kan alltid hitta nya vägar att kunna göra det bättre, tror nog att du känner igen dig.
Till helt något annat måste jag fråga dig en sak..i min blogg på intrumentpanel så har din blogg dykt upp hos mig helt plötsligt och typ att man kan lägga ett inlägg, vet du varför och vad ska jag göra åt det, för jag har kliat mig på huvet och har ingen aning vad jag ska göra!!

Många bamsekramar Elin