måndag 27 juli 2009

Loppissaker flickan i trädgården och rosor.


Jag har fyndat gamla handblåsta glasprismor på loppis, vet inte vad jag ska göra med dem ännu, men eftersom jag är förtjust i dessa så kan jag inte motstå dem.Möjligen kan det bli en ny designad ljuskrona.......................................

Den här bilden är tagen i en charmigt förvildad trädgård. Flickan och katten, jag gillar den, den blev så där drömskt härlig, med det långa gräset och flickan och katten är så naturliga.

I går kom då ett riktigt skyfall, och jag var ut för att fota, rosorna ikläddes de mest fantastiska dekorationer med klara pärlor på. Klicka upp bilderna, de är det värt, för att få se vattendropparna.

Här är en vit krukros som blommar jättemycket, med vattendroppar på.
Nedan mina malvor med sina ballerinakjolar. Lite skadade av regnet, men vackra.

Kolla den här rosen, en till krukros, som är fullpepprad med vattendroppar, så underbart.
I dag har vi jättefint väder igen.

Här nedan avslutar jag med ett jätteläckert fynd som kommer från loppis, ännu vet jag inte vad jag kommer att göra med dem.

Så önskar jag er alla lika unnnnnnnnnnnnnnderbart väder som vi har i norrbotten, det är sååååååååååå ljuvligt så man kan knappt tro det.
Vi tankar inför vår långa vinter.
Men just nu, precis just nu så är allting i full blom och så unnnnnnnnnderbart.
Kram på er i cyberrymden.
Från Zara

12 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej Zara!
Vilken ljuvlig tur i din trädgård. Så fina rosor och andra bilder du bjuder oss på- Vilken tur ni har som har det fina vädret hos er. Förstår att du njuter för fullt. Här har lågtrycken parkerat och det kommer regn varenda dag. Man blir riktigt less på det. Och ingen ljusning syns heller.
Passa på och njut nu där uppe i norr för det behöver ni. Hoppas att inte myggen är allt för elaka mot er.
Ha det så gott nu.
Kramisar Birgitta

Home No.1 sa...

Hej svejs och tac för komplimangen om böckerna!
De är sååå roliga att göra!
vilka vackra bilder du bjuder oss på!!
Kram Annica.

Butik Drängstugan sa...

Vilka vackra pardörrar!!

Fantastiskt vackra bilder på olika blomster. Jag njuter..

Ha en fortsatt skön sommar
Cina

Soltorp sa...

Hej! Vilka vackra rosor! Tänkte på dina bilder när jag var i Helsingborg och på fredriksdals museum! Där finns massor av fina rosor och den där avenboken som jag tog kort på (fast med en videokamera) har inte köpt någon kamera än, pengarna går till växter i trädgården...men där kan man hitta fina motiv!

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hejsan!
Underbar blogg såå himla fina bilder ja kommer tillbaks.kram sussie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Zara. När det gäller datorer längtar jag hem. Ser halva bilder och ingen text. Mobilt bredband funkar inte alltid alla dagar så bra. Nu hände något, hör musik och ser en annan bakgrund...och så försvann det!! Anar att du fixat något nytt, men så fort jag kommer hem ska jag kolla. Ha det gott goa Zara och kram
AnnaMaria

LillaFlisan sa...

Hejsan Zara!

Så vackert du har det på bloggen. Underbara bilder som vanligt....

Ville bara passa på att tala om att pengarna kom in på en gång. Jag har varit dålig på att vara in på datorn så jag ber om ursäkt om du fick vänta på ditt svar!

Hoppas att du blev nöjd med trycken!

Kram

Flisan

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Ja, nu är allt i sin härligaste blomning här hos oss!
Hoppas du får en bra helg och nu drar jag till ön!
carin

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Zara, jag åker nu på fm. Jag skrev i går natt sedan vi kom från Norrbottens Teatern. Varit där och lyssnat på musik och njutit av kvällsvärmen. Härligt att cykla iväg över bron sådana kvällar.
När jag åker till ön är det ut i skärgården. Annars åker jag till stugan min vid älven när jag längtar efter tallskogen......
Kram
Carin

SussiLi sa...

Jag håller med dig...rosor med vattendroppe är så fint.

Fina bilder du visar och härligt loppisfynd du gjort.

hej från Anneli...SussiLi...

Lotta-livets väv sa...

Hej Zara!
Hörde just av Cajsa-Trottinglady att ni haft sol hela juli! Vad underbart skönt för er! Undrar vad det är för något som stoppar solflödet söderut?????
Dagen idag är mulen! Ska strax ta fram en burk och dra på promenad, men ville hinna in en kortis till dig!

Vilka underbara glaskulor du fyndat på loppis! Förstod att du inte kunde motstå dom...och bilden på flickan i trädgården, hon med katten. Sinnebild för lugn och ro! Den stannade jag vid en lång stund och hämtade kraft ifrån!

Kramar från ett regnigt Värmland!
/Lotta

Catherine sa...

Beautiful roses & captures of them! And I LOVE the old doors! You're site is so beautiful, I am enjoying my first visit here!
Cat