torsdag 7 maj 2009

Kolla in temperaturdippen


I kväll kl 21. 57 så står det noll grader ute,det känns som om det är snö i luften, isen ligger ännu.
Det blåser kallt ute.
Jag tog in blommorna från altanen, alla utom penser och violer, få se hur det går, spännande.

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såg vädret på Tv nyss, det såg lite ruggigt ut hos er. Det är det här också, spöregn och 10 grader under dagen. Sen har det blåst mkt.
Vi hade tänkt öppna sommarstugan denna helgen, vi får se.. har ingen el, så det blir nog kalla nätter Brr! Blev lite bortskämda ett tag med all värmen.
Kram till dig
AnnaMaria

Birgitta sa...

Hej!
Vi har också haft kallt om nätterna här hos oss. Jag bor ju ganska långt norr ut i Värmland mot norska gränsen. Det har varit nattfrost ute och det finns fortfarande lite tjäle kvar i jorden. Idag har det varit riktigt tråkigt väder med regn och blåst. De pratar ju om sämre väder på väderleksrapporten.
I morron åker jag till Västergötland för att fira äldsta tvillingarna som fyller jämt på lördag och då blir det fest. Då får jag träffa alla barn och barnbarn, så det ska bli skoj.
Eftersom jag ska ha min utställning på tisdag, så blir det hemfärd redan på söndag. Ska leverera en matta i Karlstad då också. Så helgen blir späckad för mej.
Hoppas du får en trevlig helg.
Kram Birgitta

kullervilla sa...

Sorry, sorry… har missat inlägget med awarden… tackar jätte,jätte mycket för den… blir stolt och glad :=)))
Har även missat inlägget med den mysiga korgstolen som du målar. Ja, som det kan bli…ibland rusar bara tiden och nu måste jag hoppa i säng för det är mitt i natten.
Men…fy vad ni har det kallt…Här har alla vinterkläder plockats undan och i dag planterades tomatplantor i växthuset:=)))
Önskar dig en riktigt mysig helg…
Kramiz//kullervilla

Lotta-livets väv sa...

Ja, det är bistrare nu! Här regnar det och blåser som sjutton! Blev lite sommar-bortskämd med barfotadagar och solsken! Helgen får allt användas åt inne-aktiviteter! Bl.a. städning efter hantverkare! Om jag lääääängtar efter att bli av med allt damm? Yes, yes! att jag gör!
Ha en skön helg!