torsdag 26 mars 2009

En liten söt nysilverkanna från förr, som bor i mitt nästan städade och dekorerade kök..

En liten söt nysilverkanna från förr hittade jag på myrorna.
Min intredningsstil är väldigt oplanerad och ostrukturerad. Först gör jag iordnig något hörn och hela köket, efter ett tag har jag loppishandlat eller dragit fram både det ena och de andra, så då får jag börja packa bort.
Det ligger alltid något nytt projekt i köket, maken klagar (han är pedantiskt lagd) sen gör jag lite fint och sen hittar jag mer loppissaker och så är det likadant igen.
Jag intalar mig själv att jag kommer att bli så noggrann när barnen har flyttat, men känner någonstans inom mig att det kanske inte håller hela vägen, men visst hoppas jag.
Tack alla ni som visar era fina hem i era bloggar, det inspirerar mig att göra små ryck ibland.
Sen så har jag upptäckt att det jag samlat och gillat och inte förstått varför jag gillat så konstiga rostiga flagnade, gamla saker, det är nu en stil som finns. Vad glad jag blev, då känner man sig inte ensam längre.
Kul att ni finns alla ni chabby chikare(vet inte hur man stavar det)
Och tack alla ni som skrivit och gett mig en berömmande kommentar om mina bilder, det trodde jag inte skulle hända.
Kram på er alla inrednings och trädgårdsintresserade och alla ni andra bloggare.
Zara

6 kommentarer:

Livet i byn sa...

Vilken söt lite kanna!!

Nej jag känner nog inte Linnea, kanske skulle jag göra det om jag såg henne. Är ibland lite dålig på namn ;0) Kanske är det åldern...

~Livet i byn

lottens vita och gröna sa...

hej goa zara! du är inte ensam om det fenomenet, kan säga att i mitt hem är det halva som är i ordning och det andra i kaos, är ingen ordnigspolis är egentligen rätt rörig, hihi nån har kallat fenomenet "bloggbilder" det är klart att man städar till en bild, och ser det riktigt nedrigt ut nånstans så har jag det som fotoprojekt, då blir det lite roligare, hehe!

ha det gott, varmkram lotten

gamla skolan sa...

Tusen tack för den otroligt gulliga kommentaren på min blogg !! Det värmer så ska du veta ! Nu hittade jag din , kul ! Du tar vackra bilder , jag kommer tillbaka och läser mer senare idag ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Tulipa sa...

hej!
Kikar in här för första gången och vill lämna en rad efter mig!

Vad härligt du skriver och mysiga bilder!

ha en fin dag!
Kram Mariette

rosenskära sa...

Du är en magisk fotograf vita Zara! Scrollade ner så långt sidan räckte och njöt riktigt av hur du arbetar med ljus och skira lager. Dina sommarbilder får småhåren att ställa sig rakt upp!

Tack snälla du för att du besökte mig. Jag vet inte riktigt varför jag vågade lägga ut bilder på mig själv, men jag har gått igenom så mycket de senaste åren så jag kände bara att jag är jag, jag har inget att dölja längre.

Dessutom tycker jag att det är jätteroligt att få se bilder av er andra, blir på något sätt lättare att få en känsla för er!

Kramar/Lena

Lundagård... sa...

Tack för den trevliga kommentaren på min blogg, kul att titta runt här, du har en skön egen stil! Trevlig helg!