torsdag 30 juni 2011

Midsommarafton åt vi i vår icke färdigställda veranda, och vi rymdes bra.Nuförtiden så är vi mest ungdomar, alla barnen har blivit stora och skaffat partner,osv,osv.........................................

Min man hälsar alla välkommen, sen bara skoj och mat. Vi har en tradition efter maten vart år så går vi en promenad "runt byn" som vi kallar det, för det är en slinga som går runt.
Här nedan på bilden, är vi samlade och ska gå vår promenad.
Jag i mitten med ljus klänning, och supervita ben.spexande.
Det flesta är med, nästa blid så är vi snart runt.Mina söner spexar så mycket hela tiden så man får verkligen problem att hålla sig för skratt.
Det blev en fin midsommarafton, och dagen efter så regnade så jättemycket.
På verandan är bordet avdukat och lugnet råder, vi vilar och har en fin avslappnad dag.
Så här ser dörrarna ut inifrån.
Dörrarna ut till sommaren.
Utsidan har en helt annan färg.


Där ute i sommaren har nu alla rosor börjat blomma, och eftersom jag bara har gammaldags buskrosor så doftar de också, magiskt. Den understa rosen helt Finlands vita ros.Den har funnits här jättelänge, så länge jag minns, och den rosa med små blommor har också funnits här jättelänge, vet inte namnet på den.

Jag plockar in hela tiden för blomningen är så fort över, så det gäller att njuta, den vita rosen är extremt vit och starkt doftande.
En blommande lyckoklöver har jag inomhus, de är väl fantasirikt söta
I dag har jag fått dra för alla gardiner som bara gått, i ett försök att stänga ute värmen, vi har så varmt så jag kan nästan inte göra något alls, men min man tycker om det, tänk så olika vi människor är.
Det blir lååååååååååååååångt mellan inläggen, som så många fler så vill också jag njuta av sommaren och hinner inte med att blogga så mycket, så jag har i princip bara svarat till de som ännu orkar skriva en rad.
Så det kommer jag att fortsätta med, i första hand.
Senare blir det väl mer  tid för bloggen.
Hoppas ni alla har det underbart.
Tack till er som skriver en rad det uppskattas jättemycket.
Kram Zara