torsdag 17 februari 2011

Lite tid för lite inredning, omflyttning av kristallkronan.

Ljuset kommer mer och mer till Norrbotten. Jag gillar de här Ikea kannorna så mycket.Sen fick jag ett infall att göra runda garntofsar, de hamnade i en kruka, ska kanske på en mössa, det är roligt att tillverka såna där bollar. Måste vara ända sen jag bodde hemma sen jag gjorde dem sist.
Apelsinträdet har haft 13 apelsiner, nu har maken ätit några.
Det är ganska stort.
Som ni ser där det står på bänken så är det rätt så stort, men jag gillar stora växter, sen står en Cissus på stolen som ska planteras om, ni får ha överseende, den är inte så vacker, men den ska liksom vidare efter plantering.
Sen har jag lite pasteller i köket. Bara gamla återvunna tyger från någon loppis.

Sen så har jag haft fönster stående på altanen ett och ett halvt år, och eftersom våra fönster i vårt så kallade typhus inte är så vackra så, ställde jag upp de gamla underbara fönstren i våra typhus fönster.För att se hur det skulle bli.
Så  flyttade jag in kristallkronan i köket.
Så här blev det.
En kruka från Dollars, som jag fastnade för, men primulan i den har blommat ut.
Samt en kruka som jag har patinerat, med en stackars växt som jag inte ens vet namnet på, men jag gillar det vita på den bruna krukan, sen har jag satt en kristallstjärna på den.

Man kan se en liten täljd sak som jag satt som stopp på fönsterbrädan så inte fönstret ska glida.
Så det händer att jag försöker inreda lite då och då.
Men eftersom jag är obstinat så har jag lite svårt att hålla mig till en stil, trots att jag tycker om den vita shabby stilen, så blir det liksom inte helt genomtänkt. Men här i obygden, så har man heller inte tillgång till allting, på samma vis, och till stan åker jag helst inte så ofta, så då får man hålla tillgodo, med det man har stående lite här och där.
Så ni får ta det som det är.

Nu vill jag tacka alla er som skrivit  och sagt jättefina saker till mig. Ni är så GULLIGA.
Hoppas att ni snart får vår, vi själva har mest kallt.
MÅNGA VARMA KRAMAR ZARA