tisdag 29 mars 2011

Vårtecken

Lite sent, men här kommer vårteckenutmaningens bild. Äntligen så har vi lite sommar, ja inte sommar, men en liten barmarks fläck utan snö,där bilen har stått hela vintern, så var det tunt med snö, och där har solen tinat bort snön.
Vi brukar säga, lite sommar, om de där första fläckarna som kommer fram.

Fortfarande så har vi inte så mycket ute aktiviteter i Norr, så man får skynda sig att göra lite inne, innan det börjas ute, för vår sommar är kort, så när den kommer hinner man inget inomhus, då ska allting hinnas ute.
Så inne har jag äntligen målat min fula köpmanna disk, så nu är den vit, det blev mycket bättre.Ni får ha överseende med kablar, så är det i hela huset.Som sagt jag är ju ingen inredare, men gillar att försöka.
Min inredning kanske borde heta bohem chick.

En 60-tals spegel, med fläckig ruta gjorde jag decoupage på, den hade så tråkig platt ram, så det var det enda som jag kunde komma på.

På den står min kandelaber, och man kan se en del av en ljuskrona som jag gjort och använt pärlor på, lite annorlunda typ "klassik modell".
Det sitter även lite torkade rosor på den, och dammar.
 Det här är väl en ovanlig ostkupa. Skulle tro från mitten av förra seklet. Jag köpte den en gång i min ungdom, ifrån en nedlagd affär. Kanske någon som sett en förut, och vet ålder på den.. Tippar 60-tal??
Ljuset skiner in i köket, fast än molniga dagar, och speglar sig i glas, det är så härligt.
 Avslutar med en liten inomhus blomma till er alla för än får ni vänta läääääääääääääääänge innan jag visar utomhusblommor.
Hoppas ni alla får en fin vecka.
Många varma kramar till er från  Zara. 
Skicka en kommentar